Direktflyg från Köpenhamn till Åre Östersund Airport

2017-07-11

Det är med stor glädje vi nu kan informera att flygbolagsjätten easyJet fortsätter sin satsning på vår region. Senaste vinterns satsning på London Gatwick – Åre Östersund Airport fortsätter kommande vinter och vi får dessutom en utökning av ytterligare en flyglinje mellan Köpenhamn Kastrup – Åre Östersund Airport.

Rutten CPH-OSD kommer att trafikeras med en A319 en dag i veckan (lördagar) december till april med start den 16 december till och med påsken och går att boka från och med idag.

Det är oerhört glädjande att det nu ges ytterligare möjlighet för våra gäster att ta sig till oss på ett smidigt sätt. Det finns onekligen en potential i den danska marknaden som är vana Sverige-resenärer, intresserade av vinter, skidåkning och det vi har att erbjuda. Så nu är det dags att fila på danskan och tänka produktutveckling för den danska gästen.

Det här är verkligen ytterligare ett bevis på att samverkan och samarbete för att utveckla vår region och destinationer ger frukt.

Parter i denna satsning är Jämtland Härjedalen Turism, Region Jämtland-Härjedalen, Swedavia, Destination Östersund, Skistar och Visit Sweden.