Möten & Kongresser
Östersund Convention Bureau skapar förutsättningar och vägleder till det perfekta mötet genom att kostnadsfritt preliminärboka hotell och möteslokaler, förmedla kontakt med arrangörer och aktörer samt ta fram förslag på aktiviteter och grupparrangemang. Dessutom anordnar vi visningsresor till Östersund och arrangerar unika studiebesök vid behov.

Läs mer om Östersund Convention Bureau här

Östersund befinner sig bokstavligen centralt i Sverige. Med både flygplats och järnvägsstation ”mitt i stan” är det mycket enkelt med kommunikationerna.

Tack vare vårt läge vid Storsjön och utsikt mot fjällen erbjuder vi under alla årstider en vacker och smått exotisk inramning. Här finns såklart sköna hotell, bra restauranger, en mysig stadskärna, roliga kringaktiviteter och allt det som behövs utanför det centrala för ett bra möte – möteslokaler av rätt snitt med kringservice av klass.

OSD, Clarion Grand, Scandic City, Scandic syd, Gamla Teatern är väletablerade anläggningar för möten, var och en med sin kapacitet och profil. Nybyggda Quality Hotel & Resort Frösö Park invigdes i maj 2015, här finns en unik kombination av traditionella konferensrum, spännande konceptrum och inbjudande utomhusmiljöer. Här finns Norrlands största mötesplats där upp till 2 500 personer ryms att konferera.