Storbildsskärm på Stortorget

2017-08-15

Torsdag den 17 augusti bjuder vi tillsammans med ÖP och stadens Näringsliv in till en härlig dag på Stortorget med både utomhusbio och visning av matchen mellan PAOK och ÖFK. Vi håller tummarna för riktigt bra väder, och att vi tillsammans får en härlig dag i staden.

Utomhusbio
13.00 – Vaiana
I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

15.30 – Star Wars: Rouge One
Från Lucasfilm kommer ett episkt äventyr – Rogue One: A Star Wars Story. I en tid fylld av konflikter slår en grupp osannolika hjältar, leda av Jyn Erso en modig rymling och Cassian Andor en rebellisk spion, sig samman för att genomföra ett livsfarligt uppdrag: att stjäla ritningarna till Dödsstjärnan, Imperiets ultimata förstörelsevapen.

PAOK VS. ÖFK
Nu är det dags för ÖFK att möta PAOK på bortaplan. Såklart vill vi alla Östersundare mer än gärna hejja ÖFK vidare i Europa League. Därför sätter vi upp en storbildsskärm på Stortorget så vi tillsammans kan stötta vårt ÖFK!

18.00 Insläpp på området.
Eventet är alkoholfritt, och av säkerthetsskäl får du inte ta med dig vapen, glasflaskor, saxar, eller andra vassa föremål. Visitering sker vid ingångarna.

20.00 Matchstart
ÖP kommer finnas på plats och tillsammans med deras sportpanel hålla försnack och härliga intevjuer. Mat och dryck kommer finnas att köpa på plats.

Vill du ha extra bra platser? Om du handlar för 500kr eller mer i en butik i Östersunds stadskärna så kan du visa upp kvittot vid Golden Circle entren och få två biljetter till matchens bästa platser. OBS! Först till kvarn på dessa biljetter gäller.

ÖP kommer finnas på plats och tillsammans med deras sportpanel hålla försnack och härliga intevjuer. Mat och dryck kommer finnas att köpa på torget.